Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vineri, 29 iunie 2018, Ambasada Emiratelor Arabe Unite în România a găzduit, la invitaţia Excelenţei Sale, Dr. Ahmad Abdallah al-Matrooshi, ambasadorul EAU în România, şi în prezenţa directorului Centrului de Studii Arabe al Universităţii din Bucureşti, prof. univ. dr. George Grigore, festivitatea de premiere a studenților și masteranzilor laureați ai concursului “Zayed bin Sultan al Nahiyan”.

Competiția, adresată studenţilor şi masteranzilor secţiei de limba arabă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (FLLS), a fost organizată de Universitatea din București, prin secţia de limba arabă a FLLS, în colaborare cu Ambasada Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti, în contextul sărbătoririi anului “Zayed bin Sultan al Nahiyan”, fondatorul statului emiratez.

Studenţii laureaţi sunt Soare Măriuca, Mălâia Miruna-Georgiana, Georgescu Ioana, Şerban Corina Andreea, Geară Diana-Maria, Brandea Bianca, Dragomir Bianca-Maria, Jlassi Meriam şi Shaima Al Ali.

Acţiunea face parte dintr-o serie de evenimente şi întâlniri pe care ambasada Emiratelor Arabe Unite le-a iniţiat anul acesta la nivelul Universităţii din Bucureşti. Printre acestea, pot fi amintite vizita E. S., d-l Hussain Ibrahim Al Hammadi, ministrul învățământului din Emiratele Arabe Unite la Universitatea din Bucureşti şi la Centrul de Studii Arabe, în 12 aprilie 2018, precum şi întâlnirile conducerii Universităţii din Bucureşti cu Dr. Eesa M. Bastaki, preşedinte al Universităţii din Dubai, pentru a discuta despre dezvoltarea posibilităţilor de cooperare între cele două universităţi, în 17 aprilie 2018.

Mai multe informații cu privire la întâlnirea conducerii Universităţii din Bucureşti cu reprezentanţii învăţământului superior din Emiratele Arabe Unite pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This