Lect. Boštjan Božič

 

Bozic Bostjan

DESPRE LECTORAT

Lectoratul de slovenă al Universităţii Bucureşti, care functionează în cadrul Facultătii de Limbi şi Literaturi Străine, are o tradiţie destul de lungă. El a luat fiintă în anul 1978 - şi, dupa o scurtă întrerupere la începutul anilor 80 şi-a reluat activitatea, funcţionând neîntrerupt din anul 1984.

 

Studiul limbii slovene la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine are statut de obiect de studiu facultativ, la alegere, dar în anul universitar 2012/2013 limba slovenă a fost inclusă pentru prima oară ca limbă C pentru sectiile de traducători, iar din anul universitar 2013/2014 ţin cursuri practice de limba slovenă şi în cadrul masteratului de Studii culturale balcanice.

 

Pe lângă studierea limbii slovene, ne străduim ca în cadrul lectoratului de la Bucureşti să îi familiarizăm pe participanţi cu civilizaţia şi cultura slovenă, ajutându-i astfel să cunoască mai îndeaproape Slovenia. Mă bucură faptul că, în ultimul timp, beneficiem de sprijinul şi colaborarea cu Ambasada  Republicii Slovenia la Bucureşti.

 

 

 

 

 

 

Contact

Email: bostjan.bozic@yahoo.com

membru al departamentului:
Filologie Rusa si Slava.

departament din:
Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine.

Curriculum Vitae

Fisier de tip .doc ! CV_mart.2016_Bostjan Bozic

Cursuri

 

Resurse online

 
Pagină actualizată la 13 Martie 2016.