Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Miercuri, 23 mai 2018, Facultatea de Psihologie și Științele Educației organizează Conferința Departamentului de Formarea Profesorilor. Ajunsă la a V-a ediție, manifestarea va avea loc în amfiteatrul „D. Damaschin” al Facultății de Psihologie și Științele Educației (Șos. Panduri, nr. 90) începând cu ora 13:30.

Evenimentul își propune să ofere un spațiu epistemologic de reflecție și acțiune, în interiorul căruia studiile, cercetările, proiectele elaborate de studenții și masteranzii Departamentului de Formarea Profesorilor să contureze direcțiile de schimbare pozitivă a praxisului educațional actual. Temele abordate în cadrul conferinței vor acoperi o paletă largă și variată de preocupări actuale din domeniul educației, cu accent pe profesionalizarea cadrelor didactice.

Din echipa de coordonare și organizare fac parte prof. univ. dr. Ion Ovidiu Pânişoară, conf. univ. dr. Laura Ciolan, lect. univ. dr. Anca Petrescu și lect. univ. dr. Cristian Bucur.

Mai multe informații cu privire la programul, modalitatea de înregistrare la eveniment, dar și alte detalii, pot fi accesate aici.

 

 

Share This