Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Asociația Proiectelor Europene oferă, prin intermediul a 70 de vouchere educaționale, sprijin financiar persoanelor interesate de înscrierea la cursurile de formare organizate de Academia Europeană pentru Educație și Cercetare Socială.

Valoarea fiecărei burse este de 1.000 de Euro. Pentru a putea aplica, persoanele interesate trebuie să fie rezidente în România sau într-una din țările asociate la proiectul Horizon 2020. De asemenea, se recomandă ca aplicanții să aibă o experiență foarte bună în limba engleză, dar și să dovedească relevanța domeniului de lucru cu programele și fondurile europene.

Bursele sunt disponibile pentru cursurile care au loc în perioada martie-iulie 2018, iar scopul acestora este de a contribui la educația în domeniul fondurilor europene.

Cursurile finanțate pot fi desfășurate fie cu frecvență, fie on-line, sub forma unor webinarii.

Astfel, în cadrul cursurilor cu frecvență vor fi abordate teme precum “How to get funding for your Research and Innovation projects”, “Communication and Social Media strategies for EU Projects” sau “How to write a great impact section in an Horizon 2020 proposal”. Mai multe detalii cu privire la cursurile cu frecvență pot fi accesate aici.

Webinariile îi vor ajuta pe participanți să afle mai multe informații despre fundamentele instituțiilor europene, dar și despre proiectul Horizon 2020. Mai multe informații cu privire la webinarii sunt disponibile aici.

Persoanele interesate se pot adresa Asociației Proiectelor Europene la adresa de e-mail master@academy-europa.eu.

Share This