Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

În perioada 16-18 martie 2018, Asociația Studenților Geografi a Universității din București desfășoară cea de-a doua ediție a Taberei de GIS. Evenimentul va avea loc în localitatea brașoveană Pârâul Rece.

Tema ediției de anul acesta se conturează în jurul bazelor de date GIS și a algoritmilor de procesare pentru realizarea materialelor cartografice. Programul cuprinde activități și workshopuri susținute de către dr. Cezar Buterez și dr. Marina Rujoiu-Mare Vîrghileanu, precum și de specialiști de la Environmental Systems Research Institute și HERE Technologies.

Proiectul se adresează studenților și masteranzilor din cadrul Facultăților de Geografie și Geologie din țară, dar și a altor facultăți care împărtășesc idei și obiective comune.

Evenimentul își propune să ofere studenților interesați de Sistemele Informatice Geografice cadrul potrivit pentru dezvoltarea personală, dar mai ales profesională. Cunoștințele pe care le au studenții în prezent sunt astfel puse în practică și consolidate cu ajutorul specialiștilor în domeniu. Activitățile propuse de către organizatori se vor desfășura atât pe teren, cât și în sălile special amenajate. De asemenea, în cadrul aplicațiilor de teren, participanții au posibilitatea de a intra în contact cu aparatura de specialitate asigurată de ESRI.

Mai multe informații despre „Tabăra de GIS”, proiect realizat cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, Environmental Systems Research Institute și HERE Technologies pot fi accesate aici.

Share This