Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

În perioada 9 iulie – 7 septembrie 2018, tinerele cercetătoare se pot înscrie în cea de-a noua ediție a programului de burse private „Pentru femeile din știință” organizat de L’Oreal România și de Comisia Națională a României pentru UNESCO. Programul sprijină comunitatea științifică locală prin acordarea a patru burse pentru cercetătoare din ariile Științele Vieții și Știintele Fizice. Valoarea unei burse este de 42.000 lei, iar sumele sunt menite să finanțeze activități de cercetare desfășurate pe teritoriul României.

Dosarele de candidatură se depun pe platforma programului până la data de 7 septembrie 2018, iar  proiectele selectate vor fi anunţate în cursul lunii noiembrie 2018.

Programul de burse naționale L’Oreal – UNESCO se adresează cercetătoarelor din România cu vârsta de maxim 35 de ani care fie urmează studii de doctorat, fie au obţinut titlul ştiinţific de doctor şi urmează cursuri de pregătire postuniversitară în România. În cadrul programului, se acordă câte două burse pentru fiecare dintre domeniile Științele Vieții și Științe Fizice, pentru a finanța patru proiecte de cercetare derulate timp de câte zece luni, în cadrul unei instituții de cercetare din România. Candidaturile sunt evaluate de un juriu format din cercetători de renume din cadrul comunității științifice locale.

Programul L’Oréal – UNESCO „Pentru femeile din ştiinţă” a fost lansat în România în 2010, iar în cadrul său au fost acordate până în prezent 17 burse a câte 42.000 lei pentru femei de știință din cele două arii de cercetare.

Mai multe informații despre bursele L’Oréal – UNESCO pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This