Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

A fost lansat catalogul lunii septembrie 2018 cu programele de finanțare nerambursabilă active ale Uniunii Europene, adresate organismelor publice sau private, organismelor internaționale, organizațiilor private sau entităților private non-profit.

Scopul acestor programe este acela de a încuraja și de a sprijini promovarea cetățeniei europene și îmbunătățirea condițiilor de participare civică și democratică la nivelul UE, dar și de a dezvolta măsuri de optimizare a ofertelor de studii din învățământul superior în scopul angajabilității și de a îmbunătăți infrastructura educațională.

Lista completă a programelor cu finanțare europeană nerambursabilă pentru luna septembrie, precum și mai multe detalii despre fiecare program în parte pot fi consultate aici.

Pentru mai multe informații referitoare la depunerea proiectelor, vă rugăm să contactați Departamentul de Fonduri Structurale, la numerele de telefon: (+4) 021 305 82 22, (+4) 021 305 82 24, (+4) 021 305 82 06 sau la contact@fse.unibuc.ro.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This