Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Student, masterand sau doctorand, destinația ta este tabăra de creativitate organizată de Universitatea din București în perioada 16 – 22 iulie la Cumpătu, Sinaia.

Școala de creativitate te așteaptă să participi la traininguri interdisciplinare interactive, să înveți și să te distrezi alături de cei mai creativi profesori. Vei lua parte la workshopuri despre creativitatea în teatru, muzică, grafică, branding, literatură, vei învăța să scrii creativ, să faci machete, să joci în piese de teatru, să faci spoturi publicitare.

Trainingurile vor fi susținute de prof. univ. dr. Liviu Papadima, prorector al Universității din București și coordonator al Școlii de Creativitate, Adrian Titieni, rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Dan Dediu, rector al Universității Naționale de Muzică București, și de mulți alți traineri consacrați în domeniul creativității.

În plus, pe lângă cele două workshopuri la care vei participa zilnic, vei avea de îndeplinit și câteva provocări: va trebui să pleci în drumeții, să aprinzi focul de tabără și nu în ultimul rând să te distrezi.

Pentru cea mai distractivă săptămână din luna iulie, trimite CV-ul tău împreună cu răspunsul la întrebarea „De ce te consideri creativ?” sau o „mostra”  a creativității tale, un proiect sau un videoclip. Dacă ești selectat, te vom invita la un interviu pentru a ne demonstra că meriți bursa pentru cea mai cool experiență din vara asta.

Partenerii taberei de creativitate sunt: Universitatea Națională de Arte, Universitatea Națională de Muzică București, Universitatea Națională de Muzică București și Universitatea de Arthitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Aplică la adresa scoaladecreativitate@unibuc.ro până pe 15 iunie 2018 și pregătește-te de drumeție!

Mai multe detalii despre tabăra de creativitate de la Cumpătu, Sinaia aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This