Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Universitatea din București vine în întâmpinarea candidaților la concursul de admitere şi a elevilor de liceu care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat prin organizarea de lecţii gratuite de pregătire oferite de profesorii UB.

Astfel, Facultatea de Matematică și Informatică desfășoară lecții de pregătire pentru admitere, la disciplinele matematică, informatică şi fizică, dedicate viitorilor candidaţi la admiterea la unul din programele de studiu ale facultății.

Cursurile au loc în fiecare sâmbătă, în mai multe amfiteatre din sediul facultății (str. Academiei, nr. 14).

Lecţiile de pregătire la Fizică sunt de folos celor interesaţi de admiterea la programul de licență Calculatoare și tehnologia informației, la care subiectul de fizică este la alegere cu cel de informatică. Acestea au loc simultan cu cele de informatică și vor fi predate de către profesori din cadrul Facultății de Fizică a Universității din București.

Pentru calendarul lecțiilor și formularul de înscriere, cei interesați pot accesa website-ul Facultății de Matematică și Informatică.

Facultatea de Istorie, în colaborare cu Societatea de Științe Istorice din România, organizează cursuri săptămânale de pregătire pentru examenul de Bacalaureat, la disciplina Istorie, adresate tuturor elevilor de clasa a XII-a. Cursurile au loc în zilele de sâmbătă, în Amfiteatrul „N. Iorga” al facultății (B-dul. Regina Elisabeta, nr. 4-12) și sunt susținute de profesori de elită din învățământul istoric preuniversitar și profesori ai Facultății de Istorie.

În cadrul fiecărei întâlniri, elevii  asistă la o prelegere teoretică și lucrează apoi pe modele de teste pentru bacalaureat. Cursurile vor continua până pe 26 mai 2018.

Orarul cursurilor de pregătire este disponibil aici.

Facultatea de Filosofie a Universității din București, prin intermediul Centrului de Excelență în Filosofie, organizează o serie de activități de pregătire organizate săptămânal cu elevii de liceu.

Cursuri de pregătire în domeniul filosofiei, antropologiei filosofice, eticii şi logicii au loc pe tot parcursul anului universitar, în fiecare sâmbătă, în sediul Facultății de Filosofie (Splaiul Independenței, nr. 204).

Pentru viitorii candidați la bacalaureat și / sau admitere, Facultatea de Filosofie organizează o serie de trei workshop-uri de pregătire și de prezentare pentru aceștia a programelor facultății pe 28 aprilie, 5 mai şi 12 mai, începând cu ora 10).

Cei interesați, pot accesa website-ul Centrului de Excelență în Filosofie pentru mai multe informații.

Profesorii Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării oferă meditații gratuite candidaților la admitere, online.

Elevii şi toţi cei interesaţi au oportunitatea de a efectua meditații chiar cu viitorii lor profesori online, pe pagina de Facebook, în cadrul unui grup dedicat, accesibil aici.

Toţi cei interesaţi de Admiterea 2018 la facultăţile Universităţii din Bucureşti pot consulta site-ul admitere.unibuc.ro pentru a fi la curent cu ultimele informaţii şi noutăţi.

Share This