Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Comisia Fulbright Româno-Americană anunță deschiderea competiției anuale “Fulbright Student Award” ediția 2019-2020.

Pentru a veni în întâmpinarea masteranzilor și doctoranzilor, miercuri, 28 martie 2018, Comisia Fulbright Româno-Americană organizează, la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București o prezentare a competiției “Fulbright Student Award”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 17:00 în Sala de Consiliu a Facultății de Sociologie și Asistență Socială (Bd. Schitu Măgureanu nr. 9).

Programul oferă participanților posibilitatea de a experimenta în primul rând sistemul de învățământ superior din SUA, dar și societatea și cultura americană.

Adresat masteranzilor, doctoranzilor, dar și studenților aflați în an terminal la nivel licență din cadrul instituțiilor de învățământ acreditate, publice sau private, programul asigură persoanelor selectate plata taxelor de școlarizare, a transportului, o asigurare medicală, dar și o bursă pe întreaga durată a desfășurării stagiului.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii: să fie cetățeni români (persoanele care dețin Green Card sau au dublă cetățenie, română și americană, nu sunt eligibile), să aibă o diplomă de licență, de masterat sau de doctorat, dar și bune cunoștințe de limba engleză.

Durata programului este de un an academic (9 luni, începând în luna august a anului 2019)

Dosarele de candidatură vor include formularul online de înscriere (disponibil aici), trei scrisori de recomandare, încărcate în formularul online de înscriere, de la profesori sau specialiști recunoscuți din România ori din străinătate, fotocopie a diplomei de licență/masterat/doctorat, însoțită de traducerea acesteia, scanate și încărcate în formularul online de înscriere.

Termenul limită pentru trimiterea candidaturilor este 14 mai 2018.

Mai multe detalii despre programul “Fulbright Student Award to the United States 2019-2020” se găsesc aici și aici sau pe site-ul Fulbright România, www.fulbright.ro.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This