Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Joi, 14 iunie 2018, înaintea vacanţei de vară, la final de „stagiune”, Cafeneaua critică propune o nouă gală în cadrul căreia vor fi acordate Premiile Cafenelei critice pentru perioada octombrie 2016 – iunie 2017. Evenimentul va avea loc în Grădina Muzeului Naţional al Literaturii Române din Bucureşti (Str. Nicolae Creţulescu, nr. 8).

Invitatul special al galei va fi Ilie Stepan, fondatorul grupului Pro Musica, autor al cântecului „Timişoara”, considerat Imnul Revoluţiei din 1989, iar amfitrionul evenimentului Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1994-1998 în Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti. Seria a doua a debutat în noiembrie 2008 la Clubul TSC şi a continuat la Clubul A, la Club Control, din nou la Club A, la POINT şi la Muzeul Naţional al Literaturii Române. De asemenea, Cafeneaua critică organizează şi ediţii „în deplasare”, în mijlocul evenimentelor culturale pe care le dezbate.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This