Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Joi, 21 iunie 2018, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București organizează un Lunchtime Seminar cu tema What’s fake about fake news?, susținut de Matthew Dentith (Colegiul Noua Europă/ SSU-ICUB Alumnus). Evenimentul va avea loc începând cu ora 13:30, în Sala de Seminare a SSU-ICUB (str. Dimitrie Brândză, nr. 1).

Dr. Matthew Dentith a obținut un doctorat în filosofie la Universitatea din Auckland, Noua Zeelandă, și este în prezent bursier al Colegiului Noua Europă, cu un proiect pe tema Towards an Epistemology of Secrecy. A fost bursier al Secțiunii de Științe Umaniste a ICUB în 2016-2017. Este autorul volumului The Philosophy of Conspiracy Theories (Palgrave Macmillan, 2014).

Lunchtime seminar este în prezent seminarul de cercetare al Secțiunii de Științe Umaniste a ICUB, în cadrul căruia membrii și cercetătorii asociați își pot prezenta lucrările. Acest seminar are loc în fiecare joi, în perioada octombrie – iunie. Seminarul începe la ora 13:30 cu un prânz informal, iar de la ora 14:00 cercetătorul are la dispoziție o oră pentru a-și prezenta lucrarea, urmată de o oră de dezbateri. Scopul acestui seminar este acela de a pune la dispoziție un mediu colegial, interdisciplinar și competitiv în care cercetătorii își pot testa ideile și perfecționa argumentele. Seminarul este deschis pentru membrii Institutului și cercetătorii asociați, dar și pentru invitații acestora. Cei interesați să participe pot trimite un email la adresa humanities@icub.unibuc.ro.

Mai multe detalii despre Lunchtime Seminar pot fi consultate aici.

Share This