Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Studenții programului de licență Ecologie și protecția mediului au ocazia să interacționeze în mod direct cu piața muncii, datorită celor peste 20 de acorduri încheiate în ultimii nouă ani de  Facultatea de Biologie cu diverse instituții de profil. Inițiate de Departamentul de Ecologie Sistemică şi Sustenabilitate, parteneriatele presupun desfășurarea stagiilor de practică profesională a studenților în medii reale de lucru.

Agențiile de Protecția Mediului Buzău, Ilfov, Prahova și Vrancea, Fondul Mondial pentru Natură (WWF), Societatea Ornitologică Română (SOR), Asociația „Parcul Natural Văcărești” (APNV), MultiDimension – Research & Development, EPC Consultanță de mediu, Floyd Advertising – Design & Consulting și Danex Consult, sunt doar câteva dintre instituțiile care le-au oferit o perioadă de mentorat studenților din anii terminali ai programului de licență Ecologie și protecția mediului.

Anul acesta, stagiul de practică a avut loc în perioada 12-30 martie 2018, iar pe parcursul acestuia implicarea studenților în instituțiile partenere s-a bazat pe portofolii de activitate individuale.

Au fost realizate activități de teren și monitoring – culegerea de date, centralizarea și interpretarea acestora, efectuarea unor determinări specifice pentru analiza apelor uzate și interpretarea rezultatelor, identificarea, cartarea și evaluarea serviciilor ecosistemice, aplicarea cerințelor standardelor de mediu pentru elaborarea sistemelor de management de mediu, participarea în cadrul echipelor de evaluare a impactului de mediu, participarea la redactarea raportărilor tehnice pentru anumite proiecte aflate în derulare, utilizarea unor soft-uri și aplicații specifice pentru colectarea și prelucrarea datelor.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This