Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Joi, 24 mai 2017, Facultatea de Geografie din cadrul Universității din București, în parteneriat cu Institutul de Cercetări al Universității din București și cu Centrul „GEODAR” de Cercetări în Geomorfologie, Geoarheologie și Paleomedii, a organizat conferința “Late Quaternary evolution of the alluvial system tract of the Pantanal Basin, central South America”, susținută de prof. dr. Fabiano Pupim.

Evenimentul a avut loc începând cu ora 12:00, în Amfiteatrul „George Vâslan” al Facultății de Geografie (Bdul. Nicolae Bălcescu, nr. 1, etaj 3).

În cadrul conferinței au fost prezentate rezultatele recent obținute într-un studiu de reconstituire paleogeografică din bazinul Pantanal.

Invitatul evenimentului a fost prof. dr. Fabiano Pupim, membru al Departamentului de Științele Mediului din cadrul Universității Federale din São Paulo, Brazilia. Prof. Pupim se află în România pentru a participa, alături de membrii Centrului GEODAR de Cercetări în Geomorfologie, Geoarheologie și Paleomedii, la o campanie de teren pe coasta Mării Negre și în Delta Dunării. Campania este dedicată prelevării de probe de sediment ce urmează a fi analizate multi-proxy în cadrul unui proiect de reconstituire a evoluției peisajului din timpul Holocenului.

Share This