Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vineri, 16 martie 2018, și sâmbătă, 17 martie 2018, profesori, masteranzi și doctoranzi din 9 universități din țară și din străinătate vor susține prezentări în cadrul conferinței “Bucharest Graduate Conference on History and Philosophy of Science”.

Ajuns la cea de-a șaptea ediție, evenimentul propune anul acesta tema “Methodology, Experimental Practices and Concept Formation”, în cadrul căreia vor fi susținute prezentări pe subiecte variind de la Judecăți estetice în matematică la Incomensurabilitate semantică în perioada modernă timpurie.

Conferința este organizată de Facultatea de Filosofie a Universității din București, în parteneriat cu Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București (SSU-ICUB).

Invitații speciali ai evenimentului sunt Hasok Chang (University of Cambridge), Laura Georgescu (University of Groningen) și Friedrich Steinle (Technical University Berlin).

Mai multe detalii, dar și programul complet al conferinței “Bucharest Graduate Conference on History and Philosophy of Science” pot fi accesate aici.

Share This