Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

În perioada 2-5 iulie 2018, Institutul de Cercetări al Universității din București (ICUB) organizează workshop-ul Public Speaking for Scientists, susținut de Ada Roseti. Evenimentul se va desfășura în sala „Constantin Stoicescu” a Rectoratului Universităţii din Bucureşti (Facultatea de Drept, etaj 1, B-dul M. Kogălniceanu, nr. 36-46), în intervalul orar 17:00-19:00.

Workshop-ul este dedicat oamenilor de știință care doresc să depășească barierele de comunicare care apar între speaker și audiență, oferind soluții practice și eficiente pentru pregătirea și susținerea unor prezentări memorabile.

Cu o experiență de peste 25 de ani în media, director de programe Discovery și speaker pentru TEDx Cluj, TEDx Iași, Enlightening 1.0, Think Digital, ICEEfest, România Pozitivă, Ada Roseti a fost și este implicată activ în proiecte de comunicare cu impact pozitiv în lumea academică.

Structura workshop-ului urmărește abordarea teoretică și practică a discursului public, „tips and tricks”, tehnici de vorbire în public, adaptarea prezentării la public, aplicații practice, resurse pentru viitor în vederea perfecționării prezentărilor. Agenda workshop-ului poate fi consultată aici.

Persoanele interesate de participarea la evenimentul ”Public Speaking for Scientists” sunt rugate să confirme prezența până la data de 29 iunie 2018, la adresa contact@pr.unibuc.ro  sau cristiana.ciocanea@pr.unibuc.ro

Share This