Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Marți, 15 mai 2018, va avea loc prima întâlnire din cadrul Seminarelor de Neuroștiințe și Științe Cognitive. Evenimentul va avea loc la sediul Platformei de cercetare în biologie și ecologie sistemică (Spl. Independenței, nr. 91-95), începând cu ora 14:00.

Organizat de dr. Ioana Podină, cadru didactic la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și de dr. Alexandru Florian Deftu, cadru didactic la Facultatea de Biologie, Seminarul de Neuroştiinte şi Ştiinte Cognitive reprezintă o iniţiativă în premieră la Universitatea din Bucureşti. Seminarul îşi propune să stimuleze cercetarea în domeniul neurobiologiei și al științelor cognitive. Acesta va avea loc bilunar, în cadrul Institutului de Cercetări al Universității din București.

Realizat în parteneriat cu Laboratorul de Ştiinţe Cognitive Clinice, seminarul va reuni grupuri de lucru în neuroştiinţe şi ştiinţe cognitive care vor sintetiza cele mai recente cercetări în domeniu şi va evalua potenţiale oportunităţi de finanţare şi colaborare.

Orice persoană interesată de acest domeniu se poate alătura demersului Institutului de Cercetări al Universității din București. Mai multe detalii cu privire la scopul grupului și la modul de organizare al acestuia pot fi accesate aici și aici.

Share This