Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vineri, 15 iunie 2018, Divizia de Științele Vieții, Mediului și Pământului din cadrul Institutului de Cercetări al Universității din București (ICUB), organizează Seminarul BIS (Biology, Informatics and Social Sciences seminars BIS seminars). Evenimentul este coordonat de prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc și de asist. univ. dr. Alexandru-Florian Deftu și va avea loc în Sala de Conferințe a Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică din cadrul Facultății de Biologie (Splaiul Independenței, nr. 91-95).

Seminarul reunește prezentări plenare ale cercetătorilor ICUB de la Facultățile de Biologie, Geografie și Geologie precum și prezentări ale câștigătorilor ediției din 2018 a Sesiunii Științifice Studențești din Facultatea de Biologie. Detalii suplimentare cu privire la temele și subiectele prezentărilor pot fi accesate aici.

Mai multe informații cu privire la Seminarul BIS pot fi accesate aici și aici.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This