Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Miercuri, 25 aprilie 2018, Societatea Antreprenorială Studențească a Universității din București (UNIHUB), în parteneriat cu Facultatea de Administrație și Afaceri (FAA) organizează o nouă ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice a Studenților.

Organizat sub deviza „Antreprenoriat și inovație”, evenimentul se adresează studenților și masteranzilor înscriși la toate programele de licență și master ale Facultății de Administrație și Afaceri (administrarea afacerilor, administrație publică și marketing).

Pentru participare, studenții și masteranzii își vor alege o temă de cercetare, precum și un profesor coordonator. Sunt binevenite lucrări dedicate dezvoltării antreprenoriatului în România, ideilor de afaceri, poveștilor de succes din antreprenoriatul românesc, dar și internațional. De asemenea, studenții pot prezenta modalități de transformare a idelilor inovatoare în afaceri de succes, pot oferi exemple de companii care au devenit repere pe piață grație inovațiilor, dar nu numai.

Lucrările pot fi elaborate individual sau în echipe de maximum 3 persoane și vor fi evaluate de către profesorul coordonator, care își va exprima acceptul ca lucrarea să fie prezentată în cadrul sesiunii. De asemenea, pot fi înscrise și lucrări restrânse, rezumate ale unor proiecte mai ample sau propuneri de viitoare cercetări.

Înscrierea lucrărilor se face prin e-mail la adresa: camelia.cojocaru@faa.unibuc.ro, iar data limită pentru trimiterea acestora este 16 aprilie 2018.

Studenții și masteranzii ale căror prezentări au fost acceptate în cadrul sesiunii vor fi înștiințați cu privire la acest lucru în data de 19 aprilie 2018.

Lucrările complete trimise până la data de 15 iunie 2018 pot fi acceptate pentru publicare într-una dintre revistele Facultății de Administrație și Afaceri, disponibile aici.

Sesiunea de Comunicări Științifice este expresia dorinței Facultății de Administrație și Afaceri de a oferi studenților și masteranzilor, deopotrivă, un mediu propice pentru dobândirea abilităților practice necesare dezvoltării profesionale. Prin această ediție a sesiunii de comunicări, FAA își propune ca studenții și masteranzii să se familiarizeze cu metodele de cercetare, precum și cu rigorile redactării unei lucrări științifice, pe care le pot aplica și în redactarea lucrărilor de licență și disertație. În plus, susținerea lucrării în cadrul sesiunii va da ocazia studenților să obțină un feedback real din partea colegilor și profesorilor asupra cercetărilor lor, precum și să dobândească aptitudini de prezentare și comunicare.  Mai multe informații cu privire la Sesiunea de comunicări științifice a studenților Facultății de Administrație și Afaceri pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This