Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Până pe 31 mai, studenții pasionați de fotografie se pot înscrie la cea de-a III-a ediție a concursului de fotografie “PHOCOS 2018”. Evenimentul este organizat de Secretariatul Rețelei Universităților de pe Drumul Mătăsii în parteneriat cu Uniunea Studenților din Rețeaua Universităților de pe Drumul Mătăsii.

Tema ediției din anul acesta este “Masks and People along the Silk Road”.

Pentru înscrierea în concurs, persoanele interesate trebuie să completeze formularul disponibil aici și să-l trimită, alături de un număr maxim de 5 fotografii, la adresa de e-mail sunofficialphocos@gmail.com. Titlul e-mailului trebuie să urmeze formatul „PHOCOS2018_Numele studentului”.

Marele Premiu oferit în cadrul concursului constă într-un pachet (cazare și bilete dus-întors) de călătorie spre Veneția. Mai multe detalii despre premiile oferite la cea de-a III-a ediție a concursului de fotografie “PHOCOS 2018” pot fi accesate aici.

Fotografiile înscrise în concurs trebuie să aibă o dimensiune mai mică de 10 MB și o rezoluție mai mare de 3400*2400 pixeli. De asemenea, trebuie denumite sub forma NUME-TITLU-ȚARA-LOCAȚIA EXACTĂ. Formatul acceptat este .Jpeg(jpg).

Mai multe informații despre concurs pot fi accesate aici.

Share This