Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Constituită în anul 2017 în cadrul Universității din București, societatea antreprenorială studențească UNIHUB continuă și în 2018 seria activităților dedicate dezvoltării competențelor și inițiativelor antreprenoriale în Universitatea din București.

Pentru a oferi sprijinul necesar creării de noi întreprinderi de către studenții și absolvenții Universității din București, UNIHUB își propune și anul acesta să desfășoare activități și programe în scopul dezvoltării de aptitudini și competenţe antreprenoriale. Printre acestea se regăsesc:

  • Ateliere de lucru dedicate creării și dezvoltării de competențe profesionale și soft-skills;
  • Activităţi de mentorat pentru studenţii care vor să înfiinţeze un start-up;
  • Întâlniri cu antreprenori, pe diverse teme legate de antreprenoriat, crearea unui business, provocări în dezvoltarea și administrarea unei afaceri etc.;
  • Ateliere de lucru dedicate identificării surselor de finanțare a start-up-urilor;
  • Internship-uri pentru studenți în companii antreprenoriale;
  • Vizite de lucru la sediul unor companii, în scopul înțelegerii proceselor de afaceri;
  • Târguri ale companiilor antreprenoriale, pentru a face cunoscute în rândul studenților experiențele acestora;
  • Schimb de experiență cu antreprenori și studenți din alte universități din țară și străinătate;
  • Sprijinirea înființării unui incubator de afaceri.

De asemenea, în cadrul UNIHUB, echipele de studenți care doresc să inițieze un start-up se pot întâlni și pot lucra la planul de afaceri, pot primi consultanță de la experți și cadre didactice.

Mai multe detalii despre activitățile UNIHUB pot fi accesate aici și aici.

Constituită ca structură fără personalitate juridică la nivelul Universității din București, UNIHUB reprezintă un mecanism de sprijinire, dezvoltare şi încurajare a spiritului antreprenorial în mediul universitar, în special în rândul studenţilor şi absolvenţilor Universității din București, dar și a întregii comunități academice. Astfel, UNIHUB își propune să ofere studenţilor instrumentele necesare abordării unei cariere în antreprenoriat şi competenţele necesare, prin intermediul unor activități practice și acces la schimburi de idei și bune practici.

Share This