Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Prof. univ. dr. Magdalena Iordache-Platis

Prorector

Prorector al Universității din București începând cu anul 2011 și decan al Facultății de Administrație și Afaceri în perioada 2005-2011, prof. univ. dr. Magdalena Iordache-Platis este specializată în economie, administrarea afacerilor și marketing, fiind cadru didactic cu experiență de peste 25 de ani de învățământ superior.

Din anul 2009 este membru al corpului profesoral în cadrul competiției internaționale studențești în domeniul simulărilor de marketing Markstrat, promovată și organizată de consorțiul Dukenet. A fost expert pe termen lung sau scurt în diverse proiecte naționale și internaționale de tip PNII, POSDRU, Life Long Learning, FP7.

Prof. univ. dr. Magdalena Iordache-Platis este doctor în economie din 1993, principalele domenii de interes pentru cercetare vizând: leadership academic, management al calității în învățământul superior, strategii de afaceri, cooperare universitate-industrie, antreprenoriat și transfer de competențe către studenți.

A urmat cursuri de specializare în Polonia și Cehia organizate de Jagiellonian University în parteneriat cu United States Consortium, precum și în România, pe probleme de metode interactive de predare, managementul calității și consiliere de carieră.

Deține, din 2007, calitatea de membru titular al Societății Științifice de Management din România; în 2010 se alătură comitetului științific al Journal of Knowledge Management, Economics an Information Technology, editat de Scientific Papers (Marea Britanie); în 2015 devine membru al Society on Business Excellence din România.

În 2017 a fost cooptată în grupul tematic Empowering students for their future professional life and civic engagement din cadrul EUA Learning & Teaching Initiative organizat de European University Association și a participat în calitate de co-facilitator al sesiunii Embedding generic skills in the curriculum la Forumul 1st European Learning & Teaching Forum.

Contact

TELEFON
+4021-307.73.66

EMAIL
magdalena.platis@unibuc.ro

PROGRAM AUDIENȚE
Luni: 14:00-16:00
Joi: 09:00-11:00

ADRESĂ
Bdul M. Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, 050107, Bucureşti, România

Noutăți

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This