Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

A doua ediție a “UB Career Expo” la Universitatea din București

A doua ediție a “UB Career Expo” la Universitatea din București
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10.05.2018 - 11.05.2018
12:00 am

Location
Facultatea de Drept

Categories No Categories


În perioada 10-11 mai 2018, Asociația Studenților din Universitatea București organizează “UB Career Expo”, proiect care urmărește să asigurare joburi și internship-uri pentru studenții Universității din București. Evenimentul va avea loc în incinta Facultății de Drept a Universității din București.

În cele două zile de târg sunt așteptați peste 1.000 de studenți, de la toate facultățile din cadrul Universității din București, dornici să-și găsească un job.

Ajuns la a doua ediție, evenimentul își propune să aducă studenții față în față cu 15 companii care să le ofere acestora internship-uri sau joburi. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate și workshop-uri menite să sporească apetitul și creativitatea tinerilor cu privire la viitorul lor profesional.

Inițiativa ASUB vine în sprijinul studenților care sunt în căutarea unui loc de muncă, deoarece aduce în fața lor companii care își doresc să investească atât în dezvoltarea profesională, cât și în cea personală a posibililor angajați. Proiectul își propune sa creeze conexiuni între firme și tineri inteligenți, dezinvolți și creativi, Universitatea din București fiind un mediu potrivit pentru recrutare.

“UB Career Expo” se va desfășura într-un ambient plăcut, fiind astfel asigurată o comunicare eficientă între angajatori și viitorii angajați.

Mai multe informații despre participarea la târg, firmele participante, precum și alte detalii despre eveniment, pot fi accesate pe pagina de Facebook a Asociației Studenților din Universitatea București și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.