Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Comisarul european pentru educație, cultură, tineret și sport, Tibor Navracsics, în dialog cu tinerii la Casa Universitarilor

Comisarul european pentru educație, cultură, tineret și sport, Tibor Navracsics, în dialog cu tinerii la Casa Universitarilor
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06.06.2018
4:00 pm

Location
Casa Universitarior

Categories No Categories


Miercuri, 6 iunie 2018, comisarul european Tibor Navracsics, responsabil pentru educație, cultură, tineret și sport, va fi prezent la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46), pentru o dezbatere despre viitorul Europei în cadrul forumului Eurosfat 2018. Evenimentul este realizat cu sprijinul Universității din București și va avea loc începând cu ora 16:00.

Potrivit Europuls, unul dintre co-organizatorii evenimentului, participanții „vor lua parte la un dialog cetățenesc cu Tibor Navracsics, Comisar European pentru Educație, Cultură, Tineret și Sport. Cu această ocazie, vor afla viziunea Comisarului despre viitorul Uniunii și potențialul educației în combaterea provocărilor actuale ale continentului european, despre șansele creării unei Uniuni europene a Educației, dar și despre planurile Comisiei în domeniul educațional până în 2025”.

Persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de înscriere disponibil aici până cel târziu în data de 6 iunie, ora 12:00. Accesul se va face în limita locurilor disponibile.

Important de precizat este faptul că, din motive de securitate, accesul în sală se va face între orele 15.00 și 15.45 și va fi permis participanților înregistrați care posedă asupra lor un act de identitate, în limita locurilor disponibile. Mai multe informații cu privire la Dialogul Cetățenesc „despre viitorul Europei” pot fi accesate pe pagina de Facebook dedicată acestuia.

Dialogul face parte din seria evenimentelor organizate în cadrul forumului Eurosfat 2018, ajuns la cea de-a VI-a ediție. Forumul propune o discuție amplă, axată pe viitor: al României, al Uniunii Europene, al României în Uniunea Europeană. Dacă Eurosfat 2017 a fost un moment de bilanț, în 2018 organizatorii evenimentului vor propune soluții concrete pentru următorii ani sau chiar decenii despre rolul României în nucleul Europei.

Mai multe informații cu privire la dezbaterile și evenimentele culturale desfășurate în cadrul forumului Eurosfat 2018pot fi accesate aici.