Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dezbaterea Student în Europa – proiecte şi realităţi

Dezbaterea Student în Europa – proiecte şi realităţi
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17.10.2018
4:00 pm

Location
Facultatea de Drept

Categories No Categories


Universitatea din Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Proiect Europa Unită, organizează dezbaterea pe tema Student în Europa – proiecte şi realităţieveniment adresat studenţilor care beneficiază de o experiența de studiu internaţional şi schimb intercultural.

Evenimentul va avea loc miercuri, 17 octombrie 2018, începând cu ora 16:00, în sala Stoicescu a Palatului Facultăţii de Drept.

Prin interacţiunea cu studenţii implicaţi direct în acest schimb intercultural, dezbaterea îşi propune să evalueze impactul pe care experienţa internaţională o are asupra lor, modul în care aceasta influenţează schimbările în carieră, dar şi gradul în care opţiunile şi perspectivele lor s-au diversificat în urma acestei provocări. De asemenea, evenimentul are ca scop identificarea obstacolelor şi provocărilor pe care studenţii le întâlnesc în experienţa lor interculturală, cum le depăşesc şi cum fac faţă şocului cultural.

Studenţii interesaţi să participe sau să susţină o intervenţie pe una dintre temele propuse în cadrul acestei dezbateri sunt invitaţi să completeze formularul de înscriere disponibil aici.

Intervenţiile şi răspunsurile oferite de studenţi, în calitate de beneficiari ai unei experienţe internaţionale în Europa, vor contribui la conturarea unor teme diverse de interes precum : Foreign Student – Challenges, obstacles and borders; Europe’s diversity – the countries most commonly chosen as destinations; How do you manage the cultural shock and the linguistic barrier.

Agenda completă a dezbaterii Student în Europa – proiecte şi realităţi este disponibilă aici.

Limba evenimentului este engleza.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.