Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Facultatea de Drept invită studenții la prelegerea “Transnational Organized Crime (II)”

Facultatea de Drept invită studenții la prelegerea “Transnational Organized Crime (II)”
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06.03.2018
12:00 pm - 2:00 pm

Location
Facultatea de Drept

Categories No Categories


Facultatea de Drept invită studenții la prelegerea “Transnational Organized Crime (II)”

Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale al Facultății de Drept din cadrul Universității din București și Asociația Studenților în Drept organizează pe data de 6 martie 2018 prelegerea cu tema “Transnational Organized Crime (II)”. Evenimentul va avea loc între orele 12:00-14:00 în sala „Constantin Stoicescu” a Palatului Facultății de Drept (Bvd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46).

Subiectele abordate în cadrul întâlnirii vizează aspecte referitoare la criminalitatea organizată cu componenta transnațională, în special în materia proprietății intelectuale.

Evenimentul, ajuns la cea de-a 2-a ediție, îi are invitați pe Anca Iulia Pop (Coordonator Regional în Domeniul Proprietății Intelectuale, U.S. Department of Justice) și Peter Traven, agent special FBI.

Aceștia vor susține prezentările “Combatting Transnational Organized Crime through Intellectual Property Rights Criminal Enforcement”, respectiv “FBI Cybercrime Investigations & International Liaison”.

Doctoranzii, masteranzii și studenții din toți anii de studiu (cu precădere cei din anii II-IV) interesați de prelegere sunt invitați să asiste, confirmându-și prezența la adresa transnationalcrime2018@gmail.com până la data de 1 martie 2018.

Mai multe detalii privind prelegerea “Transnational Organized Crime (II)” pot fi consultate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.