Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Înscrieri la cursurile de limbi străine din cadrul Centrului Ariel

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03.09.2018 - 21.09.2018
12:00 am

Location
Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Categories No Categories


O nouă sesiune de cursuri de limbi străine în cadrul Centrului Ariel

În perioada 3-21 septembrie 2018, Centrul de Limbi Străine Ariel din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București organizează înscrieri la cursurile de: engleză (engleză generală și engleză juridică și de afaceri, cursuri de pregătire pentru teste), franceză, spaniolă, portugheză, italiană, germană, suedeză, neerlandeză, rusă, chineză, japoneză, turcă, arabă, română pentru străini, ebraică biblică și ebraică modernă.

În funcție de completarea numărului de locuri, cursurile vor începe în cursul lunii octombrie. Toate taxele și structurile complete ale cursurilor sunt publicate pe site-ul Centrului Ariel.

Distribuirea cursanților în grupe, pentru nivelurile mediu și avansat, se face pe baza unui test de plasare gratuit, care poate fi descărcat și el de pe site-ul Centrului Ariel. Cursurile vor avea loc la sediul Facultății de Limbi Străine din str. Pitar Moș (în spatele Cinematografului Scala).

Toți cursanții care finalizează un modul de studiu primesc un certificat de participare care conține perioada desfășurării cursului, nivelul de cunoștințe și un calificativ bazat pe testele și activitățile din timpul cursului.

Mai multe informații despre cursuri, precum și fișa de înscriere, pot fi accesate aici.

Înființat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului școlar, în grupe restrânse, pentru eficientizarea comunicării și a activităților în grup. Profesorii Centrului sunt cadre universitare sau doctoranzi ai secțiilor respective din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.