Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Întâlnire cu tema “Discussion of the ERC grants: the ERC Starting Grant”

Întâlnire cu tema “Discussion of the ERC grants: the ERC Starting Grant”
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15.05.2018
6:00 pm

Location
Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București

Categories No Categories


Marți, 15 mai 2018, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București organizează o întâlnire cu tema Discussion of the ERC grants: the ERC Starting Grant, în cadrul seminarului The grant proposal: from research design to writing strategies. Întâlnirea va avea loc în sala de seminar a SSU-ICUB (str. Dimitrie Brândză, nr. 1), începând cu ora 18:00.

Scopul seriei The grant proposal: from research design to writing strategies este acela de a oferi un cadru în care cercetătorii umaniști și ai științelor sociale să se întâlnească, să-și împărtășească experiențele legate de munca de cercetare, să primească și să ofere recomandări despre scrierea aplicațiilor pentru granturi de cercetare. Participanții sunt încurajați să colaboreze în finalizarea aplicațiilor pentru granturi naționale și Europene.

Seria The grant proposal se adresează în primul rând tinerilor cercetători, însă cei mai experimentați sunt de asemenea bineveniți. Se urmărește ca, în urma acestor workshop-uri, să se formeze o comunitate de cercetători care să ofere mai departe sprijin cercetătorilor la început de carieră.

Seminarul este organizat de Lorena Anton (membru asociat SSU-ICUB), Mihnea Dobre (coordonator academic al SSU-ICUB) și Ionuț Epurescu-Pascovici (cercetător afiliat SSU-ICUB).

Mai multe detalii despre acest workshop, precum și formularul de înscriere, pot fi accesate aici.