Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lunchtime seminar cu tema “Margaret Cavendish and the English Universities” la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

Lunchtime seminar cu tema “Margaret Cavendish and the English Universities” la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03.05.2018
1:30 pm

Location
ICUB

Categories No Categories


Joi, 3 mai 2018, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări din cadrul Universității din București organizează un Lunchtime Seminar cu tema Margaret Cavendish and the English Universities, susținut de Justin Begley (bursier SSU-ICUB). Evenimentul va avea loc începând cu ora 13:30, în sala de seminare a SSU – ICUB (str. Dimitrie Brândză, nr. 1).

Justin Begley este un istoric interesat de perioada modernă timpurie. A obținut titlul de doctor la Universitatea Oxford, cu o lucrare despre Margaret Cavendish, poet, dramaturg și filosof natural din secolul al XVII-lea. Ulterior, Justin Begley a câștigat o bursă postdoctorală la Folger Shakespeare Library, Washington, DC. Ca bursier SSU-ICUB, plănuiește să își transforme disertația într-o monografie științifică, urmând să își continue cercetările în cadrul Departamentului de Istorie, Filosofie, Cultură și Artă al Universității din Helsinki.

Lunchtime seminar este în prezent seminarul de cercetare al Secțiunii de Științe Umaniste a ICUB, în cadrul căruia membrii și cercetătorii asociați își pot prezenta lucrările. Acest seminar are loc în fiecare joi, între lunile octombrie și iunie. Seminarul începe la ora 13:30 cu un prânz informal, iar de la ora 14:00 cercetătorul are la dispoziție o oră pentru a-și prezenta lucrarea, urmată de o oră de dezbateri. Scopul acestui seminar este acela de a pune la dispoziție un mediu colegial, interdisciplinar și competitiv în care cercetătorii își pot testa ideile și perfecționa argumentele. Seminarul este deschis pentru membri ai Institutului și cercetători asociați, dar și pentru invitații acestora. Cei interesați să participe pot trimite un email la adresa humanities@icub.unibuc.ro.

Mai multe detalii despre lunchime seminar pot fi consultate aici.