Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Masa rotundă „Drepturile femeilor: mize și provocări actuale din perspectivă regională”

Masa rotundă „Drepturile femeilor: mize și provocări actuale din perspectivă regională”
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08.03.2019
12:00 pm

Location
Facultatea de Științe Politice

Categories No Categories


Vineri, 8 martie 2019, Centrul pentru Politicile Egalității de Șanse al Facultății de Științe Politice și CEREFREA Villa Noël din cadrul Universității din București, în parteneriat cu Biroul Regional pentru Țările Europei Europei Centrale și Orientale al Organizației Internaționale a Francofoniei, organizează masa rotundă cu tema Drepturile femeilor: mize și provocări actuale din perspectivă regională.

Evenimentul va fi moderat de prof. univ. dr. Ionela Băluță, decanul Facultății de Științe Politice și va avea loc în Sala 1989 a Facultății de Științe Politice (Calea Plevnei, nr.59), începând cu ora 12:00.

Organizată cu ocazia zilei internaționale a drepturilor femeilor, masa rotundă propune o reflectare în jurul mizelor și provocărilor actuale ale chestiunii drepturilor femeilor, la nivel regionale și european.

Mai multe detalii cu pivire la evenimentul „Drepturile femeilor: mize și provocări actuale din perspectivă regională” pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.