Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

„Peace Studies” Master Class

„Peace Studies” Master Class
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20.11.2018
2:00 pm

Location
Facultatea de Drept

Categories No Categories


Marți, 20 noiembrie 2018, Universitatea din București, în parteneriat cu Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM), anunță deschiderea, la Facultatea de Drept, a Centrului Internațional pentru Studii de Pace „Fabela-Titulescu” (International Center for Peace Studies Fabela-Titulescu).

Cu acest prilej, cei interesați sunt invitați să participe la un Master Class cu tema „Peace Studies”, susținut de Manuel Martínez Justo, director al Facultad de Estudios Superiores (FES) Acatlán a UNAM, și profesorul Bogdan Aurescu, fost ministru de Externe al României. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 14:00, în amfiteatrul „Nicolae Titulescu” al Facultății de Drept (Bvd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46).

Evenimentul va continua cu ceremonia de semnare a documentelor de înființare a Centrului Internațional pentru Studii de Pace „Fabela-Titulescu”, la care vor participa reprezentanți ai celor două universități, și care va avea loc începând cu ora 16:30 în Sala de Consiliu a Facultății de Drept a UB.

Obiectul acordului vizează în primul rând organizarea de activități academice dedicate studiilor în domeniul păcii. În acest sens, cele două instituții își propun să încurajeze schimbul interinstituțional de studenți prin exceptarea acestora de la plata taxelor în timpul schimbului dintre universități. O altă dimensiune a acordului are în vedere realizarea de programe de cercetare în domeniul studiilor păcii prin colaborarea dintre cele două universități, materializate în studii, proiecte de cercetare și publicații pe zone de interes pentru ambele instituții. Totodată, acordul vizează participarea cadrelor didactice și a experților din cele două instituții în congrese și alte activități academice și de cercetare desfășurate în cele două țări.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.