Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Săptămâna Culturii Japoneze

Săptămâna Culturii Japoneze
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19.11.2018 - 23.11.2018
3:30 pm

Location
Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Categories No Categories


Proiectul „Săptămânile Internaționale ale Universității din București” (SIUB) continuă în perioada 19-23 noiembrie 2018, prin organizarea unor serii de acțiuni dedicate culturii japoneze.

Evenimentul este organizat de Secția de Limba și Literatura Japoneză a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, în parteneriat cu Ambasada Japoniei la București, JapanDesk Scotland, Libraria Cărturești Verona și ASLS, fiind integrat în proiectul Luna Japoniei, iniţiat de Ambasada Japoniei la București.

Săptămâna Culturii Japoneze își propune atât familiarizarea publicului larg cu elemente importante ale culturii japoneze prin acţiuni generale, cât şi susţinerea copiilor şi tinerilor care studiază limba japoneză prin acţiuni dedicate exclusiv lor. În plus, prin aducerea componentei japoneze în slujba societății și educației, organizatorii evenimentului urmăresc și implicarea în viața socială.

Astfel, în cadrul proiectului, organizatorii propun ateliere de haiku, ateliere tradiționale, jocuri și concursuri, demonstrații de ceremonia ceaiului și metode de pregătire a sushi-ului, precum și proiecții de documentare și multe surprize. Programul complet al evenimentelor poate fi accesat aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.