Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tinerii în dialog cu Parlamentul European

Tinerii în dialog cu Parlamentul European
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21.11.2018
4:30 pm

Location
Facultatea de Drept

Categories No Categories


Universitatea din Bucureşti, în parteneriat cu Parlamentul European, organizează miercuri, 21 noiembrie 2018, evenimentul Tinerii în dialog cu Parlamentul European. Planul nostru pentru Europa. Dialogul va avea loc în Aula Magna a Facultăţii de Drept, în intervalul orar 16:30-18:30.

Organizat în contextul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către ţara noastră, evenimentul se va bucura de participarea Preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani şi a liderilor grupurilor politice din Parlamentul European.

Studenții Universității din București au astfel ocazia să interacționeze și să discute cu liderii politici europeni despre cum și-ar dori să arate Europa generaţiei lor, cum pot fi create mai multe oportunități pentru tineri și cum pot avea acces la mai multe locuri de muncă potrivite pregătirii şi aspiraţiilor lor.

La eveniment sunt invitate și cadrele didactice ale Universității din București interesate.

Înscrierile se pot face până pe 16 noiembrie 2018, completând formularul disponibil aici

Accesul în sală se va realiza între orele 14:30-16:00, în baza actului de identitate şi a înscrierii prealabile.

Mai multe detalii despre evenimentul Tinerii în dialog cu Parlamentul European. Planul nostru pentru Europa pot fi consultate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.