Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Universitatea de vară Francofonă în Științele Comunicării

Universitatea de vară Francofonă în Științele Comunicării
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25.06.2018 - 29.06.2018
12:00 am

Location
Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării

Categories No Categories


În perioada 25-29 iunie 2018, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, în parteneriat cu Institutul de Cercetări în Comunicare ICOM – Lyon 2, cu Filiala Europa Central-Orientală a Agenției Universitare a Francofoniei (AUF), cu Institutul Francez din România și cu Centrul Regional Francofon pentru Cercetări Avansate în Științe Sociale CEREFREA Villa Noël, organizează cea de-a VI-a ediție a „Universității de vară Francofone în Științele Comunicării”.

Evenimentul, a cărui temă este „Nouveaux medias, nouvelles pratiques communicationnelles et journalistiques”, reunește, pe parcursul celor 5 zile, specialiști în comunicare, cadre didactice, precum și jurnaliști.

La festivitatea de deschidere a evenimentului au participat prof. univ. dr. Laurențiu Vlad, prorector al Universității din București, prof. univ. dr. Daniela Rovența-Frumușani, cadru didactic la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București, și Mohamed Ketata, directorul Filialei Europa Central-Orientală a Agenției Universitare a Francofoniei (AUF).

Printre participanții la eveniment se regăsesc prof. univ. dr. Daniela Rovența-Frumușani, prof. univ. dr. Luminița Roșca, prof. univ. dr. Camelia Beciu, prof. univ. dr Mirela Lazăr, prof. univ. dr. Viorica Păuș, conf. univ. dr. Silvia Branea, conf. univ. dr. Natalia Vasilendiuc, conf. univ. dr. Romina Surugiu, lect. univ. dr. Horea Bădău, lect. univ. dr. Rodica Șuțu, lect. univ. dr. Alexandra Bardan, lect. univ. dr. Camelia Cușnir (Universitatea din București), prof. Dana Popescu Jourdy, prof. Elizabeth Vercher (Université de Lyon 2), precum și Nicolae Perpelea (Academia Română).

În cadrul Universității de vară sunt organizate conferințe, dezbateri, prezentări, dar și vizionări de filme sau workshop-uri. Mai multe detalii cu privire la cea de-a VI-a ediție a „Universității de vară Francofone în Științele Comunicării”, precum și programul complet al evenimentului, pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.