Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Workshop în proiectul INTER-ASPA

Workshop în proiectul INTER-ASPA
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28.02.2019
9:15 am

Location
Facultatea de Drept

Categories No Categories


Joi, 28 februarie 2019, Secțiunea de Științe Sociale din cadrul Institutului de Cercetare al Universității din București, organizează, împreună cu un grup de centre de cercetare din Universitatea din București, o nouă întâlnire de lucru în cadrul proiectului INTER-ASPA. Evenimentul va avea loc în Sala Constantin Stoicescu a Palatului Facultății de Drept (B-dul Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46) începând cu ora 9:15.

Workshop-ul este deschis comunității academice, iar cei interesați sunt rugați să se înscrie la adresasocialsciences@icub.unibuc.ro.

„INstrumente de modelare a proceselor de inTERfață Apă – Sol – Plante – Aer pentru administrarea inteligentă și durabilă a  bazinelor  hidrografice și a ecosistemelor dependente de apa subterană la multiple scări spațio-temporale în condițiile schimbărilor climatice – INTER-ASPA” este un proiect complex realizat în consorții CDI (PCCDI) cu șapte parteneri organizaționali, rezultat al unui program de cercetare cu o evoluție de 15 ani.

Noua întâlnire își propune, printre altele:

  • prezentarea potențialului proiectelor de tip Parteneriat complex pentru dezvoltarea instituțională a consorțiilor de cercetare;
  • prezentarea publică a modulelor de cercetare INTER-ASPA;
  • prezentarea entităților de cercetare care se relansează prin contractul 34PCCDI / 2018

Programul detaliat poate fi accesat aici, iar alte informații despre proiect sunt disponibile pe pagina de FB a acestuia.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.